Salget er i gang!
Familievennlige rekkehus i landlige omgivelser.

Sollykken består av trinn 1 og trinn 2. I boligvelgeren nedenfor kan du klikke deg inn på de ulike boligene og finne din drømmeleilighet.
Velkommen til visningssenteret
Se modell over hele prosjektet, og finn din bolig. Besøk oss til fots eller med bil i enden av Halvard Torgersens vei på Billingstad.

Faste åpningstider - Torsdag kl 18.30-19.30
Det bygges to typer rekkehus på to forskjellige størrelser: hus over 2 plan på 110 m² og hus over 3 plan på 140 m². Alle husene har hage mot sør.

11 boliger er solgt, men både 2- og 3-plans boliger er fortsatt ledig.
Litt om boligene
Leilighetene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo. Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en tilknytning til byen.
Left
Right
Left
Right
Leilighetene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo.
Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en tilknytning til byen.
Dette er den trygge plassen for deg og familien - 1 minutt fra skogen, lekeplassen og skiløypa.
Fra husene ser du rett ut på de grønne åkrene, skogen og åsen. Området er det perfekte stedet å vokse opp for barn i alle aldre. Billingstad har et innholdsrikt nærmiljø, med direkte nærhet til naturen og korte avstander til byens fasiliteter.

Beliggenheten midt mellom Sandvika og Asker sentrum gir deg korte avstander til alt du trenger i hverdagen.
Omringet av naturopplevelser
Badeplasser
Semsvannet er ett av de største vannene i Vestmarka. Rundt innsjøen er det anlagt tursti for sykkel og barnevogn. Her vil du passere flere fine badeplasser. Langs fjorden finnes det flere badeperler. Tre av de nærmeste badeplassene er Bestemorstranda, Holmenskjæret og Hvalstrand bad.

Turterreng
Det finnes et stort stinett i lokalområdet, både kjente og mindre kjente ruter. Skaugumsåsen (349 moh) og Grosetkollen (259 moh) har fine utsikts­ punkter. For stibeskrivelser og flere turløyper for alle aldre se ut.no.
Her finner du også turer for kano og kajakk. I kartet har vi merket lokale løyper med stiplet linje. I tillegg kjører skiforeningen skiløyper rett utenfor døren din på Billingstad.

Kyststien
Langs Oslofjorden er det massevis av flotte turmuligheter på kyststier, turveier og badeplasser, se oslofjorden.no for kart, båtplasser og turforslag.

Salgsansvarlige
Finn Bragnes
Mobil: 913 15 818
E-post: fbr@sem-johnsen.no
Iga Okon
Mobil: 919 94 884
E-post: io@sem-johnsen.no
Meld din interesse idag
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close