Salget har endelig startet!
40 romslige og praktiske leiligheter på Vestre Billingstad. I nabolaget har du skogen, mens byen er lett tilgjengelig med kollektivtransport.

Skogfreden består av bygg A og bygg B. I boligvelgeren nedenfor kan du klikke deg inn på de ulike, og finne din drømmebolig.
Left
Right
Left
Right
Bygg A er 26 romslige leiligheter med god standard på kjøkken og bad. Leilighetene er på 39,5 til 127m², med 2-4 rom.

Alle leilighetene har balkong eller terrasse.
Bygg A
Bygg B – Skogfreden komfort – har 14 større leiligheter og flere finesser på kjøkken og bad, med blant annet hvitevarer inkludert.

Leilighetene er på 83 til 124m², med 3-4 rom.
Bygg B
Velger man å bo på Vestre Billingstad velger man den nye og praktiske boligen. Med på kjøpet får man nærheten til de rolige og naturlige omgivelsene. Her får du en miks av by og skog, rett i nærheten av fjorden og byen.
Velger man å bo på Vestre Billingstad, velger man den nye og praktiske boligen. Med på kjøpet får man nærheten til de rolige og naturlige omgivelsene. På Billingstad får du en miks av by og skog, rett i nærheten av fjorden og byen.
På Vestre Billingstad blir det naturlige overganger til omkringliggende grøntområder. Artsmangfoldet er rikt langs Neselva, Birøkterkollen og Åkerholmen. Disse områdene bevares med naturlig vegetasjon.

Leilighetene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo.
Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en tilknytning til byen.
Omringet av naturopplevelser
Turterreng
Det finnes et stort stinett i lokalområdet, både kjente og mindre kjente ruter. Skaugumsåsen (349 moh) og Grosetkollen (259 moh) har fine utsikts­punkter. For stibeskrivelser og flere turløyper for alle aldre se ut.no.
Her finner du også turer for kano og kajakk. I kartet har vi merket lokale løyper med stiplet linje. I tillegg kjører skiforeningen skiløyper rett utenfor døren din på Billingstad.

Kyststien
Langs Oslofjorden er det massevis av flotte turmuligheter på kyststier, turveier og badeplasser, se oslofjorden.no for kart, båtplasser og turforslag.

Badeplasser
Semsvannet er ett av de største vannene i Vestmarka. Rundt innsjøen er det anlagt tursti for sykkel og barnevogn. Her vil du passere flere fine badeplasser. Langs fjorden finnes det flere badeperler. Tre av de nærmeste badeplassene er Bestemorstranda, Holmenskjæret og Hvalstrand bad.
Velkommen til visningssenteret
Se modell over hele prosjektet, og finn din bolig. Besøk oss til fots eller med bil i enden av Halvard Torgersens vei på Billingstad.

Faste åpningstider - Torsdag kl 18.30-19.30

Velkommen til visningssenteret
Se modell over hele prosjektet, og finn din bolig. Besøk oss til fots eller med bil i enden av Halvard Torgersens vei på Billingstad.

Faste åpningstider - Torsdag kl 18.30-19.30

Salgsansvarlige
Finn Bragnes
Mobil: 913 15 818
E-post: fbr@sem-johnsen.no
Iga Okon
Mobil: 919 94 884
E-post: io@sem-johnsen.no
Meld din interesse idag
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close