Velkommen til Skogfreden - ditt nye familiehjem på Billingstad! Med et innholdsrikt nærområde og skogen som nabo, er alt tilrettelagt for et godt oppvekstmiljø.
3-4 rom │ 83 til 124m² │ Fra 5.100.000,-
Skogfreden består av fire leilighetsbygg, totalt 80 leiligheter. 14 leiligheter i dette salgstrinnet. Bygg C, Skogfreden komfort, har større leiligheter og flere finesser på kjøkken og bad, med blant annet hvitevarer inkludert. Leilighetene i 1 etasje har markterrasse og hage der barna kan leke mens du følger med fra middagslagingen.
FAMILIEVENNLIGE BOLIGER
For Skogfreden er parkeringen i kjelleren lett tilgjengelig via heisadkomst til hver etasje. Gjesteparkeringen er plassert adskilt fra boligene. Byggene vil være naturpreget med trefasader. Områdene mellom byggene vil beplantes.
Finn boligen for deg
Bildegalleri
Nærmiljøet på Billingstad er innholdsrikt. Med en beliggenhet midt mellom Sandvika og Asker sentrum er det korte avstander til alt man trenger i hverdagen. Både buss og tog er kun en kort gåtur unna, som videre tar deg til Oslo S på under 30 minutter og Asker stasjon på under 15 minutter.
ET PERFEKT STED Å VOKSE OPP
I Asker er det over 60 registrerte idrettsforeninger, alt fra ridning til fotball og judo. I tillegg finner du turterreng, skiløyper og badeplasser i lokalområdet, og kulturhus og kjøpesentre en kort reisevei unna. Med kun en trivelig tursti som skolevei, er dette et perfekt sted å vokse opp! Se oversikt nedenfor over alle de lokale barnehagene og skolene.
Læringsverkstedet barnehage Billingstad
BARNEHAGE
SKOLE
Holmen barnehage
Mellom-Nes barnehage
Holmentoppen barnehage
Hvalstad barnehage
Hvalstad barneskole
Torstad ungdomsskole
Nesbru videregående
Steinerskolen 1.-4. trinn
Steinerskolen 5.-10. trinn
Interessert i Skogfreden?
Salgs- og markedsansvarlig / eiendomsmegler
FINN BRAGNES
IGA OKON
Eiendomsmegler
Salgsansvarlige
Registrer deg her for å laste ned prospekt med mer informasjon om Skogfreden.
Velkommen til vårt visningssenter!

Se modell over hele prosjektet, og finn din bolig. Besøk oss til fots eller med bil i enden av Halvard Torgersens vei på Billingstad.

Visning avholdes hver torsdag kl 18-19,
samt søndag 20.10 og 27.10 kl 12-13.