40 selveierleiligheter med store balkonger
Dette er
Skogfreden
Bygg A

– består av 26 romslige leiligheter, med god standard på kjøkken og bad. Leilighetene er på 39,5 til 127m², med 2-4 rom. Alle leilighetene har balkong eller terrasse.


Bygg B

Skogfreden komfort har 14 større leiligheter og flere finesser på kjøkken og bad, med blant annet hvitevarer inkludert. Leilighetene er på 83 til 124m², med 3-4 rom.
Nye og moderne boliger
Leilighetene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo. Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har tilknytning til byen.

Byggene vil være naturpreget med trefasader. Områdene mellom byggene vil beplantes.

Parkeringen og gjesteparkeringen er adskilt fra boligene, med mulighet for levering/korte turer inn til leilighetsbyggene. Dette gir trygge internveier og ro utenfor leiligheten.
Leilighetene er en del av den nye utviklingen på Vestre Billingstad. Hele området nyetableres med boliger, infrastruktur og grønn mobilitet. Neselva rammer inn det nye boligområdet Vestre Billingstad og her etableres det nye parker og tilgang til elva. I nabolaget er Oslofjorden i sør og Skaugumåsen og Grosetkollen i vest.
Det nye boligområdet
Velkommen til visningssenteret
Se modell over hele prosjektet, og finn din bolig.
Besøk oss til fots eller med bil i enden av Halvard Torgersens vei på Billingstad.

Faste åpningstider - Torsdag kl 18.30-19.30

Velkommen til visningssenteret
Se modell over hele prosjektet, og finn din bolig. Besøk oss til fots eller med bil i enden av Halvard Torgersens vei på Billingstad.

Faste åpningstider:
Faste åpningstider - Torsdag kl 18.30-19.30
Salgsanvarlige
Finn Bragnes
Salgs- og markedsansvarlig / Eiendomsmegler
Iga Okon
Eiendomsmeglerfullmektig
Meld din interesse
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close