40 LEILIGHETER KOMMER FOR SALG

Boligene er fordelt med 26 leiligheter i Bygg A og 14 leiligheter i Bygg B.

Salgsstart – 10. mars 2019

BYGG A
Bygg A, er 26 romslige leiligheter, med god standard på kjøkken og bad. Leilighetene er på 39,5 til 127m², med 2-4 rom. Alle leilighetene har balkong eller terrasse.

BYGG B
Bygg B – Skogfreden komfort – har 14 større leiligheter og flere finesser på kjøkken og bad, med blant annet hvitevarer inkludert. Leilighetene er på 83 til 124m², med 3-4 rom.
Finn den boligen som er perfekt for deg.
NATUROPPLEVELSER
Det finnes et stort stinett i lokalområdet, både kjente og mindre kjente ruter. Skaugumsåsen (349 moh) og Grosetkollen (259 moh) har fine utsiktspunkter.
Langs Oslofjorden er det massevis av flotte turmuligheter på kyststier, turveier og badeplasser. Se oslofjorden.no for kart, båtplasser og turforslag.
KULTUR
Hennie Onstad kunstsenter. 6 km nord langs kysten ligger dette futuristiske senteret for moderne kunst. Her er en av Norges beste samlinger av moderne europeiske verk i en markant bygning. Utendørs er det en helårsåpen skulpturpark.

Teater og Kino. Det er moderne kulturhus i Sandvika (tre togstopp mot nord) og i Asker (fire togstopp mot syd). Her settes det opp teaterforestillinger og begge kulturhus har moderne kinosaler.
TJENESTER
Billingstadsletta. Her finner du en rekke bedrifter og tjenester som kjøpesenter, helsetjenester, storhandel og verksteder. Billingstadsletta er i gangavstand, men ligger også praktisk til langs bussruten til Bo på Billingstad.

Holmen senter. Kjøpesenter med over 50 butikker rett syd for Holmen-krysset på E18.

Ikea Slependen ligger 15 minutters gange fra leilighetene. De tilbyr ekstratjenester som hjemlevering og montering.
Romslige og praktiske leiligheter
Leilighetene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo. Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en tilknytning til byen.

Byggene vil være naturpreget med trefasader. Områdene mellom byggene vil beplantes. For Skogfreden er parkeringen i kjelleren lett tilgjengelig via direkte heisadkomst til hver etasje. Gjesteparkeringen er plassert adskilt fra boligene.
Interessert i Skogfreden?
Registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert