20 Leiligheter kommer til salgs 24. Februar
På Vestre Billingstad bygger vi effektive og praktiske leiligheter i punkthus. I nabolaget har du skogen, mens byen er lett tilgjengelig med kollektivtransport. Dette er den smarte plassen for deg 5 minutt fra bussen, butikken og skiløypa.
Last ned prospekt ⟶
Gå til boligvelger ⟶
Se prisliste
Moderne design, effektive løsninger
Åkergløden består av tre punkthus, totalt 58 leiligheter. 20 leiligheter i første salgstrinn (bygg E). Punkthusene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo. Her vil det være rom for avslapning og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en tilknytning til byen.
Det nye boligområdet
I det nye boligområdet etterstrebes det miljøvennlige løsninger. Avtrykket i lokalmiljøet skal være så lite som mulig og det vil fremstå som et rent, grønt og trivelig boligområde. Naturlig vegetasjon bevares og man vil utnytte lokale ressurser der det er mulig.
Billingstad ligger midt i naturen og nært byen. Når hele utbyggingen er ferdig vil nabolaget være en miks av splitter nye bygg og parker, og flere tusen år gammel natur. Gled deg!
Nærmiljøet på Billingstad er innholdsrikt. Beliggende midt mellom Sandvika og Asker sentrum er det korte avstander til alt man trenger i hverdagen.


Ved inngangen til Vestre Billingstad passerer du Soltorget. En park med fokus på nettopp sol og ro. Parken ligger ned mot Neselva og setter standarden for hele området.
Registrer interesse
Meld din interesse for å holde deg oppdatert om prosjektet.
Salgsansvarlig
Finn Bragnes
Eiendomsmegler
Iga Okon
Eiendomsmegler