Vi etablerer et helt nytt og moderne boligområde med uberørte, grønne koller og åser rundt boligene.
Bo på Billingstad sentralt i Asker
Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close
Åkergløden
Bygg E vil ha leiligheter med 2- og 3-roms leiligheter med ulike planløsninger. Boarealet starter på 43 m² og går opp til 65 m². Alle leilighetene får egen balkong eller terrasse.

I boligvelgeren nedenfor kan du klikke deg inn på de ulike leilighetene og finne din drømmeleilighet.

20 leiligheter i salg nå!
Left
Right
Vi etablerer et helt nytt og moderne boligområde med uberørte, grønne koller og åser rundt boligene. Vestre Billingstad er stedet der skogen gir deg fred rett utenfor døren, mens bussen tar deg raskt inn til byen.

Leilighetene er en del av den nye utviklingen på Vestre Billingstad. Hele området nyetableres med boliger, infrastruktur og grønn mobilitet. Neselva rammer inn det nye boligområdet Vestre Billingstad og her etableres det nye parker og tilgang til elva.
Sentralt i Asker
Åkergløden består av 3 punkthus, totalt 58 leiligheter. 20 selveierleiligheter lanseres nå i første salgstrinn.

Hus E vil ha 2- og 3-roms leiligheter, fra 43 m² til 65 m² boareal.

Som standard leveres ditt nye kjøkken stilrent, lyst og med god standard fra kjent kjøkkenleverandør. Gulvet får lys hvit trestavs eikeparkett, med vannbåren gulvvarme. Vegger og tak blir hvitmalt.
Om leilighetene
En miks av by og skog, rett i nærheten av fjorden og byen

Vestre Billingstad skal fremstå som et grønt område med naturlige overganger til omkringliggende grøntområder. Artsmangfoldet er rikt langs Neselva, Birøkterkollen og Åkerholmen, disse områdene bevares med naturlig vegetasjon.

Uteområdet er utformet etter stikkord som: grønne hagepreg, gode gangforbindelser på tvers av husrekker, gode felles grøntområder med intime uterom og gode skiller mellom offentlige og private uterom gjennom beplantning og bygningsmessige grep.

Innkjøring til parkering er ledet inn under jorden før boligområdet. Dette gir enkel, men samtidig trygg adkomst. Området rundt byggene vil ikke være preget av trafikk, og det vil være et trygt område for lek og moro.
Nærmiljøet på Vestre Billingstad er innholdsrikt. Beliggende midt mellom Sandvika og Asker sentrum er det korte avstander til alt man trenger i hverdagen. Fra naturopplevelser med turstier og badeplasser, til teater, svømmehall og kino.

6 km nord langs kysten ligger Henie Onstad kunstsenter. Her er en av norges beste samling av moderne europeiske verk i en markant bygning. Utendørs er det en helårsåpen skulpturpark.

Ikea Slependen ligger 15 minutters gange fra leilighetene. Utrolig praktisk når du skal innrede din første leilighet. I tilligg har du Billingstadsletta i gangavstand med en rekke bedrifter og tjenester som kjøpesenter, helse­ tjenester, storhandel og verksteder.
Aktiviteter på alle kanter
Velkommen til visningssenteret
Se modell over hele prosjektet, og finn din bolig.
Besøk oss til fots eller med bil i enden av Halvard Torgersens vei på Billingstad.

Faste åpningstider - Torsdag kl 18.30-19.30

Interessert?