Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
Ok, ikke vis igjen.
Close
Bo praktisk og moderne, nær naturen og byen
Kun 3 leiligheter igjen!
20 Leiligheter i salg nå!
Åkergløden består av 3 punkthus, totalt 58 leiligheter. 20 selveierleiligheter lanseres nå i første salgstrinn. Hus E vil ha leiligheter på 2 og 3 rom, med ulike planløsninger. Boarealet starter på 43 m² og går opp til 65 m². Besøk oss i visningssenteret for å se modell av punkthusene, utstillingskjøkken og materialer. Fra visningssenteret ser man ut over tomten for husene.
Gå til boligvelger ⟶
Moderne design, effektive løsninger
Punkthusene ligger i hjertet av Vestre Billingstad, med rask adkomst til buss og skogen som nær nabo. Her vil det være rom for avslapping og nytelse av natur og friluftsliv, samtidig som du har en tilknytning til byen. Velger man å bo på Billingstad velger man den nye og praktiske boligen. Punkthusene er særegne i form og materialitet.
Det nye boligområdet
I det nye boligområdet etterstrebes det miljøvennlige løsninger. Avtrykket i lokalmiljøet skal være så lite som mulig og det vil fremstå som et rent, grønt og trivelig boligområdet.
Grønne hagepreg, gode gangforbindelser på tvers av husrekker, gode felles grøntområder med intime uterom og gode skiller mellom offentlige og private uterom.
Hennie Onstad kunstsenter -
6 km nord langs kysten ligger dette futuristiske senteret for moderne kunst. Her er en av norges beste samling av moderne europeiske verk i en markant bygning. Utentørs er det en helårsåpen skulpturpark.
Det finnes et stort mangfold av aktivitetsmuligheter for store og små - som ishockeyhall, flere fine badeplasser, fotballbane, Holmen idrettslag og ny svømmehall.
Registrer interesse
Meld din interesse for å holde deg oppdatert om prosjektet.
Visningssenter
Du finner oss ved p-plass lengst inn i Halvar Torgersens vei 1396 Billingstad. Åpningertider onsdager kl 18:30–19:30 søndager kl 12:00–13:00. 11.-23. april og 1. mai: Stengt. Besøk oss til fots, på ski eller med bil!
Salgsansvarlig
Finn Bragnes
Eiendomsmegler
Iga Okon
Eiendomsmegler